X
 

Mobilní aplikace

Mobilní rozhlas

Mobilní rozhlasMobilní aplikace Mobilní Rozhlas vás bude informovat o aktuálním dění ve městě, kultuře a sportu, dopravních uzavírkách nebo krizových situacích. V rámci aplikace můžete také přispívat svými podněty ke zlepšení života ve městě nebo upozornit například na černé skládky. Aplikaci Mobilní Rozhlas/Zlepšeme Česko lze zdarma stáhnout pro chytré telefony se systémy Android a iOS. V aplikaci si pak vyplníte adresu, na níž bydlíte, nebo která vás zajímá a typ informací, které chcete dostávat. Do mobilního rozhlasu se můžete zaregistrovat také na webu https://zlin.mobilnirozhlas.cz/. Zprávy vám mohou chodit formou SMS, emailu, push notifikací či hlasových zpráv pro nevidomé a slabozraké.

 

Na kole i pěšky – cykloturistická aplikace 

Na kole i pěškyTato jednoduchá aplikace vám pomůže zjistit jaké cyklostezky a stezky se nacházejí ve zvolené oblasti. Ať už si dovolenou plánujete nebo se nacházíte přímo na místě, nabídne vám v dané lokalitě několik tras. Na nich pak mapuje různé body zájmu - místa, která stojí za to navštívit, různé atrakce, památky, ale také kde se můžete najíst, přenocovat nebo "okoštovat" dobré vínečko. To vše včetně kontaktů a popisu daných míst. 

Aplikace je určena pro zařízení s operačním systémem Android (verze pro iOS a Windows Phone se připravují) a je zdarma. Stáhnete ji přes Google Play.

www.nakoleipesky.cz

 

GEOFUN - mobilní výletní hra

 

Geofun

Geofun - to jsou výletní hry do chytrého telefonu, díky kterým můžete poznávat krásy České republiky s virtuálními průvodci, zažít kopec zábavy při plnění nejrůznějších úkolů a dozvědět se zajímavé informace. Aplikaci GEOFUN lze zdarma stáhnout pro chytré telefony se systémy Android a iOS. Po stažení konkrétní hry (geosrandy) již není potřeba internetové připojení. Stačí dorazit na startovní bod a užít si příjemný výlet. Hry jsou vhodné pro rodiny s dětmi a pro každého, kdo má chuť zažít nové věci.

Pro Zlín je připravena hra (geosranda) Baťa - Dnes fantazie, zítra skutečnost, díky které můžete poznat jednoho z nejslavnějších českých podnikatelů. Dozvíte se celou řadu Baťových myšlenek a zajímavostí - například u koho Tomáš hledal ve výrobě inspiraci nebo bez koho by světově známé baťovky nespatřily světlo světa.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.