X
 

Netradiční zábava

Dětské dopravní hřiště Zlín–Malenovice

Dětské dopravní hřiště v MalenovicíchSvárovec 40, Zlín-Malenovice (15 minut chůze do kopce ze zastávky U Mlýna)
Tel.: +420 736 458 794, www.ddhzlin.cz

Touží Vaše dítě jezdit po silnici jako dospělý, ale zatím je na to příliš malé? Vezměte jej na dopravní hřiště, kde se bude cítit jako ve skutečném provozu. Volné jízdy pro veřejnost jsou pořádány v pondělí, ve středu a v pátek od 14.00 do 18.00, v sobotu od 9.00 do 12.00 a v neděli od 13.00 do 18.00. Dopravní prostředky a přilby se tady ale nepůjčují. V případě nepříznivého počasí je hřiště uzavřeno. 

Laser Game Zlín

Laser Game ZlínBřeznická 5513, Zlín (PSG aréna – 2. zimní stadion),
Tel.: +420 608 930 370, www.lasergamezlin.cz

Akčnější než paintball, bezbolestný, ve speciální aréně s hudbou a efekty. Zaručeně se budete dobře bavit a zažijete spoustu adrenalinu. Hra je určena pro děti od osmi let. Součásti laser arény si můžete nově vyzkoušet i virtuální realitu či zahrát stolní fotbálek.

E-strike aréna Zlín - DOČASNĚ UZAVŘENO

E-strike aréna ZlínAreál bývalého Svitu, 123. budova, Zlín
Tel.: +420 725 818 533, www.estrike.cz 

Největší krytá E-strike aréna v ČR o rozloze 1250 m2. E-strike je postaven jako komplex několika rozměrných budov s vchody, okny, chodbami a zákoutími, ve kterých může číhat nebezpečí. Je určena všem, kteří chtějí zažít (téměř) opravdovou střílečku. Zahrát si mohou děti od osmi let.

Motokárová dráha E-KARTS Zlín

E-KARTS ZlínAreál bývalého Svitu, 123. budova, Malotova 5656, Zlín
Tel.: +420 603 294 529, www.e-kartszlin.cz

Nejmodernější motokárová dráha na Moravě, která disponuje elektrickými motokárami Sodi RSX nejvýznamnějšího světového výrobce Sodi Rental. Motokáry jsou určeny pro všechny věkové skupiny. Zajezdit si mohou děti od 130 cm a dráha je pro ně vymezena v určitý čas. Nechybí ani stylový bar, kde se můžete před jízdou občerstvit.

Space Laser Game & VR Aréna Zlín

Space laser arénaJateční 523, Zlín-Prštné
Tel.: +420 725 777 252, e-mail: info@spacelaserarena.cz, www.spacelaserarena.cz  

Ve virtuální aréně naleznete 4 místnosti, z nichž každá nabídne jiný druh zábavy. V zelené místnosti můžete otestovat virtuální realitu na 360° virtualizéru, v modré místnosti si vyzkoušíte arkádově-pohybové aktivity a v červené místnosti zažijete prostředí extrémních závodů v závodních křeslech s volantem. Poslední šedá místnost nabízí hry na PS4. Aréna nabízí i interaktivní výuku pro školy.

Exit Room Zlín

Exit Room ZlínNa Výsluní 5518 (Cigánov - vedle zastávky MHD), Zlín
Tel.: +420 777 699 567, www.exitroomzlin.cz 

Exit Room Zlín je jediná úniková hra ve Zlíně. Na výběr máte 4 místnosti - Ponorku, Poker Joker club, Celu či kancelář Sherlocka Holmese. V každé místnosti musíte za pomoci vlastního důvtipu splnit hlavní úkol - vysvobodit se z místnosti nebo vyřešit případ. Čeká na vás spousta překážek a úkolů, postupně budete získávat indicie vedoucí k úspěšnému závěru. Hru mohou hrát dvou- až pětičlenné týmy. Důležitá je týmová spolupráce a komunikace, bez nich je naděje na úspěch malá. Na vyřešení všech úkolů a zdolání překážek budete mít omezený čas, takže adrenalinu si užijete dosytosti. Děti mladší 15 let mohou hrát jen v doprovodu zákonného zástupce.

Lezecké centrum Vertikon – Singing Rock

Lezecké centrum VertikonK Pasekám 7001, Zlín
Tel.: +420 734 847 554, www.vertikon.cz

Lezecké centrum nabízí kvalitní lezeckou stěnu, zájmové kroužky pro děti a dorost či kurzy lezení pro začátečníky i pokročilé všech věkových kategorií. A pokud Vám dojdou síly, můžete si odpočinout v krásné kavárně s výhledem přímo na lezeckou stěnu.

 

Golf Club Lázně Kostelec

Golf Club Lázně KostelecHotel Lázně Kostelec, Zlín-Kostelec
Tel.: +420 577 152 168 (rezervace hry), +420 577 152 111 (hotel), www.gclk.cz (Golf Club), www.hotel-kostelec.cz (hotel)

Jediné golfové hřiště ve Zlíně nabízí kvalitní green s devíti jamkami, cvičný putting green, chipping green s písečným bunkerem, driving range s 15 moderními odpališti, 3D simulátor About Golf a indoor golf s celoročním provozem. Celý komplex nabízí širokou škálu služeb od ubytování po restauraci, pizzerii a golf bar až po služby relaxační. K dispozici je také sauna, minigolf, tenis, ruské kuželky a volejbal. V období květen až září je otevřen venkovní bazén s vyhřívanou vodou.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.