X
 

Fotosoutěž Fotím krystal

Památník Tomáše Bati vyhlásil fotografickou soutěž. Architektonická dominanta Zlína se dočkala zdařilé obnovy. Jeho stavba byla zahájena před 86 lety, 21. března roku 1933.

Exteriérové a interiérové fotografie památníku o max. velikosti 3 MB (minimální rozlišení 1027 x 768 pxl) ve formátu JPG zasílejte prostřednictvím elektronického formuláře www.zlin.eu/ptb-fotosoutez. Každý účastník může zaslat maximálně 3 snímky. Ze zaslaných fotografií vybere odborná porota 3 nejlepší. Jejich autoři s jedním doprovodem budou mít po dobu 3 měsíců od otevření neomezený vstup do památníku (samozřejmě v rámci otevírací doby).

Vsetecka_Pamatnik_T_Bati_BoysPlayNice

Konečná uzávěrka pro zasílání fotografií je 30. 4. 2019. V termínu 2.–8. 5. 2019 vybere tříčlenná porota složená ze zástupců organizátora 3 výherce. Od 10. 5. 2019 bude na stránkách fotosoutěže www.pamatnikbata.eu uveden seznam výherců.

Pravidla a podrobné informace k fotosoutěži FOTÍM KRYSTAL naleznete ZDE.

I když je památník na omezenou dobu uzavřen, nezahálejte. Objevujte skrytá kouzla a tajemství zlínského fenoménu ve všech úhlech a světelných intenzitách Vaší unikátní optikou.

Tři nejlepší fotografie již vybrala odboná porota. Podívat se na ně můžete na https://pamatnikbata.eu/soutez-fotim-krystal-vyfoceno-vybrano-zname-viteze/

Autor fotografie: BoysPlayNice photography and concept

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.