Akce
Čt, 7. 10. 2021
Kurz kvašené zeleniny
Čas konání: 17.00 - 19.00
Místo konání: 14|15 BAŤŮV INSTITUT
Vstupné: 300 Kč
Pořadatel: Muzeum jihovýchodní Moravy
Na podzim je téma kvašené zeleniny více než aktuální. V kurzu Vás Jan Kysela naučí připravovat kvašenou zeleninu na 15 způsobů, dozvíte se, proč zeleninu kvasit a jak to udělat, aby byla skutečně zdraví přínosná.
Naučíte se kvasit zeleninu v nálevu, ve vlastní šťávě, se solí, bez soli, v ume octu, v shoyu nálevu, v barevném nálevu, bleskově, krátkodobě i dlouhodobě. Na kurzu dostanete i tištěnou brožuru, kde jsou přehledně uvedeny zásady úspěšného kvašení, postupy i spousta receptů. Také se těšte na bohatou ochutnávku.
Akce se koná v 5. podlaží budovy 14 ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU.
Vstupné zahrnuje kurzovné, ochutnávku, brožuru Kvašená zelenina a přístup do online kurzu Kvašená zelenina na 1 měsíc.
Na kurz je nutná rezervace místa!
Rezervace, informace: edukace@muzeum-zlin.cz, telefon: 573 032 3xx (19, 20 či 21)
Upozornění pro návštěvníky
Pro účast na akci je třeba respektovat dosud platné nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR pro akce ve vnitřních prostorách, a to:
Potvrzení o prodělání Covid-19, nebo
Potvrzení o ukončeném očkování protiCovid-19, nebo
Negativní výsledek testu na Covid-19
Nemůžete-li zde doložit tyto požadavky, ale podmínky splňujete, budete požádáni o vyplnění čestného prohlášení nebo provedení samotestu na místě.