X
 

Akce

Čt, 7. 10. 2021

Kurz kvašené zeleniny

Čas konání: 17.00 - 19.00

Místo konání: 14|15 BAŤŮV INSTITUT

Vstupné: 300 Kč

Pořadatel: Muzeum jihovýchodní Moravy


Na podzim je téma kvašené zeleniny více než aktuální. V kurzu Vás Jan Kysela naučí připravovat kvašenou zeleninu na 15 způsobů, dozvíte se, proč zeleninu kvasit a jak to udělat, aby byla skutečně zdraví přínosná.

Naučíte se kvasit zeleninu v nálevu, ve vlastní šťávě, se solí, bez soli, v ume octu, v shoyu nálevu, v barevném nálevu, bleskově, krátkodobě i dlouhodobě. Na kurzu dostanete i tištěnou brožuru, kde jsou přehledně uvedeny zásady úspěšného kvašení, postupy i spousta receptů. Také se těšte na bohatou ochutnávku.

Akce se koná v 5. podlaží budovy 14 ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU.

Vstupné zahrnuje kurzovné, ochutnávku, brožuru Kvašená zelenina a přístup do online kurzu Kvašená zelenina na 1 měsíc.

Na kurz je nutná rezervace místa!

Rezervace, informace: edukace@muzeum-zlin.cz, telefon: 573 032 3xx (19, 20 či 21)

 

Upozornění pro návštěvníky

Pro účast na akci je třeba respektovat dosud platné nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR pro akce ve vnitřních prostorách, a to:

Potvrzení o prodělání Covid-19, nebo
Potvrzení o ukončeném očkování protiCovid-19, nebo
Negativní výsledek testu na Covid-19

Nemůžete-li zde doložit tyto požadavky, ale podmínky splňujete, budete požádáni o vyplnění čestného prohlášení nebo provedení samotestu na místě.

14|15 BAŤŮV INSTITUT

14. a 15. budova továrního areálu

  • Ulice: Vavrečkova 7040
  • Město: Zlín
  • PSČ: 760 01

Muzeum jihovýchodní Moravy

  • Ulice: Vavrečkova 7040
  • Město: Zlín
  • PSČ: 760 01

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.