X
 

Akce

Ne, 29. 1. 2023

Thajská kuchyně I.

Čas konání: 16.30–20.00

Místo konání: Bistrotéka Valachy

Vstupné: 3190Kč

Pořadatel: Bistrotéka Valachy


Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.

Menu:
Polévka - Tom Kha Kung – Pálivá polévka s krevetami, kokosovým mlékem a galangou
Phad Thai Gung Sod - Thajské nudle
Předkrm - Pla Salmon – Thajský salát s lososem a citronovou trávou
Hlavní jídlo - Gaeng phed ped yang – Červené kari s kachnou, liči a thajským lilkem, jasmínová rýže
Dezert - Kao niaw ma muang – Lepivá kokosová rýže s mangem a mungo fazolky


Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

 

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: nám. Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: náměstí Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.