X
 

Akce

Po, 10. 10. 2022

Steaky a omáčky

Čas konání: 16.30–19.30

Místo konání: Bistrotéka Valachy

Vstupné: 2990 Kč

Pořadatel: Bistrotéka Valachy


Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.

Menu:

  • Hovězí filet neboli biftek
  • Pepřová omáčka
  • Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
  • Holandská omáčka a její alternativy
  • Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
  • Máslová omáčka s lanýžem
  • Cajunské brambory
  • Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem

Na tento kurz je potřeba se přihlásit: rezervace@bistrovalachy.cz

 

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: nám. Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: náměstí Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.