
Akce
Ne, 22. 1. 2023
Steaky a omáčky
Čas konání: 16.30–19.30
Místo konání: Bistrotéka Valachy
Vstupné: 2990 Kč
Pořadatel: Bistrotéka Valachy
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Menu:
- Hovězí filet neboli biftek
- Pepřová omáčka
- Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
- Holandská omáčka a její alternativy
- Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
- Máslová omáčka s lanýžem
- Cajunské brambory
- Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem
Na tento kurz je potřeba se přihlásit: rezervace@bistrovalachy.cz