
Akce
Út, 3. 1. 2023
Vietnamská kuchyně
May Tran Hau žije v Česku 19 let a před otevřením vlastní populární kavárny/bistra s názvem Večerka Brno, kterou naleznete i na Gastromapě Lukáše Hejlíka, procestoval celý Vietnam. Tam nasál inspiraci, z které nyní čerpá při vytváření nových receptů inspirovaných především vietnamským streetfoodem. May také rád experimentuje s evropskou kuchyní, které přidává asijský twist.
Menu:
Čerstvé letní závitky s trhanou kachnou ve švestkovo-hoisin omáčce, arašídový dip
Mangový salát s grilovanými krevetami a sladkokyselou zálivkou
Karamelizovaná kuřecí stehna na limetových listech s jasmínovou rýží.
Chè trôi nước (dezert z rýžových kuliček, plněné sladkou mungo pastou s kokosem podávané v zázvoro-pandanovém sirupu)
Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz