X
 

Akce

Út, 24. 10. 2023

Dokonalá příprava zvěřiny

Čas konání: 16.30

Místo konání: Bistrotéka Valachy

Vstupné: 2690 Kč

Pořadatel: Bistrotéka Valachy


Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie. Nyní je šéfkuchařem Vita Sana clubu.

Menu:
Bažantí krém s houbovými nočky
Srnčí hřbet s dýní, slaninovým trhancem a rakytníkovou omáčkou
Na divoko pečené bažantí stehýnka s houbami, špecle
Hruškový tarte tatin s karamelem

Na kurz je potřeba se přihlásit :rezervace@bistrovalachy.cz

 

 

 

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: nám. Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: náměstí Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.