X
 

Sport & Relax

Sportovní nadšenci najdou ve Zlíně vyžití v každém ročním období. Okolí Zlína nabízí spoustu atraktivních cílů jak pro pěší turistiku, tak pro cykloturistiku či vyjížďky na koních. V horkých letních dnech se můžete zchladit na některém ze zlínských koupališť. Vyžití nejen pro děti nabízí stezky zdraví, kde je mnoho možností pro aktivní trávení volného času (běh, cykloturistika, dětské hry, posilování, rozcvičení, rodinné výlety a vycházky). V zimním období se můžete věnovat halovým sportům či bruslení. 

Pro pasivní sportovce je ve Zlíně celoroční nabídka různých sportovních událostí, kde mohou podpořit své favority - třeba hokejové zápasy PSG Berani Zlín nebo fotbalové zápasy FC Trinity Zlín.

Přehled různých sportovních akcí včetně kalendáře naleznete na našem webu v sekci Akce, seznam hokejových zápasů je k dispozici na stránkách PSG Berani Zlín a seznam fotbalových zápasů na stránkách FC Trinity Zlín.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.