X
 

Cyklomapy, brožury

Mapy.cz

Mapy.czNa tomto portálu naleznete aktuální, přehledné a interaktivní mapy cyklostezek - jsou označeny růžově. Mapa nabízí také přehled různých turistických cílů.

V neposlední řadě Mapy.cz disponují také mobilní aplikací, kterou si do svého zařízení můžete stáhnout obvyklým způsobem. Aplikace umožňuje také stažení a offline používání map, což určitě oceníte na místech, kde nemáte k dispozici internetové připojení.

 

Východní Morava na kole

Mnoho informací o cykloturistice na celé východní Moravě naleznete na portálu www.vmnakole.cz.

Východní Morava na kole

 

 

Na kole i pěšky

Na kole i pěškyVyzkoušejte také cykloturistickou aplikaci Na kole i pěšky, která vám pomůže zjistit jaké cyklostezky a stezky se nacházejí ve zvolené oblasti. Na nich pak mapuje různé body zájmu - místa, která stojí za to navštívit, různé atrakce, památky, ale také kde se můžete najíst, přenocovat nebo "okoštovat" dobré vínečko. To vše včetně kontaktů a popisu daných míst. Aplikace je určena pro zařízení s operačním systémem Android (verze pro iOS a Windows Phone se připravují) a je zdarma. Stáhnete ji přes Google Play. 

 

Brožury a mapy ke stažení

Brožuru otevřete klepnutím na její název či obrázek. Následně ji můžete stáhnout do svého počítače nebo mobilního zařízení.

Mapa cyklostezek ve Zlíně

 

 

 

 


Mapa cyklostezek ve Zlíně a v okolí

Mapa cyklostezek ve Zlíně a v okolí

 

 



Východní Morava - Cykloprůvodce

Východní Morava - cykloprůvodce

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Východní Morava - Pro bikery a terénní cyklisty

Pro bikery a terénní cyklisty

Další brožury a cyklomapy jsou k dostání v Městském informačním a turistickém středisku.

Cyklomapy

 

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.